Znamke

Acuvue Oasys with Transitions ~Johnson & Johnson~

Acuvue Oasys with Transitions predstavlja prve dvotedenske kontaktne leče, ki se lahko hitro in brezhibno prilagodijo spremenljivim svetlobnim pogojem.

Dioptrija
29,90 €
Z DDV Na zalogi. Dostava v 1-3 delovnih dneh.
Količina

Opis
Material in posebne lastnosti leč Acuvue Oasys with Transitions

Leče so izdelane s pomočjo materiala senofilcon A, ki je enak visokokakovostnemu materialu, ki se sicer uporablja pri izdelavi običajnih 14-dnevnih leč Acuvue Oasys.
Prav tako so te leče opremljene s Transitions™ Light Intelligent tehnologijo, zaradi česar se odzivajo na spremembo zunanje svetlobe. Ta fotokromska tehnologija se samodejno aktivira, ko se svetlobni pogoji spremenijo. Leča se primerno pogojem potemni ali posvetli. Leče se lahko zatemnijo v 60 sekundah medtem ko je za osvetlitev potrebno 90 sekund.

Druga prednost teh leč pa je njihova sposobnost filtriranja modre svetlobe, ki prihaja iz zaslonov mobilnih telefonov, računalnikov in ostalih elektronskih naprav. Prav ste prebrali. Leče imajo vgrajen Blue light filter. Prav tako Oasys with Transitions vsebujejo tudi UVA in UVB filtra, ki oči zaščitijo pred škodljivimi UV žarki.
Leče so za lažje rokovanje rahlo obarvane v modro barvo. Leče niso priporočljive za stalno nošenje, torej jih je priporočljivo čez noč odstraniti. Ta paket vsebuje 6 leč.

Še več o lečah lahko izveste na: www.acuvue.si
Podrobnosti

Podatki

Območja dioptriji:
od -12.00 do +8.00
Bazna krivina (mm):
8.40
Diameter (mm):
14.00
Prepustnost kisika (Dk/t):
121
Vsebina vode v leči (%):
38
Material leče:
Senofilcon A
Pakiranje:
6 leč