Znamke

BioDrop MD SPRAY 17 ml, sprej za oči

BioDrop MD SPRAY 17ml mikroemulzija je namenjena vlaženju suhih oči in vek.

13,50 €
Z DDV
Količina

Opis
BioDrop MD Spray mikroemulzija je namenjena vlaženju suhih oči in vek. Njen vlažilni učinek temelji na inovativni in edinstveni kombinaciji naravnih učinkovin: na olju iz semen rakitovca in hialuronatu. Težave s suhimi očmi nastanejo zaradi različnih sprememb v sestavi solznega filma, ki povzročijo, da vodna faza solznega filma izhlapi prehitro. Hialuronat zadržuje vlago in maže površino očesa, olje semen rakitovca pa okrepi lipidno plast solznega filma.
Z vsakim mežikom se namreč majhna količina BioDrop MD SPRAY razporedi po očesni površini, okrepi lipidno plast solznega filma in s tem preprečuje prehitro izhlapevanje vode. Vlažilni učinek nastopi hitro in traja dolgo. Izboljša kakovost solznega filma in preprečuje njegovo prehitro izhlapevanje. 

Olje semen rakitovca (Hippophae)
Okrepi lipidno plast solznega filma, ki ščiti oko pred izsuševanjem. Vsebuje antioksidacijske komponente, ki ščitijo očesno površino in kožo vek pred poškodbami celic in pospešujejo njihovo regeneracijo. Študije so pokazale tudi protivnetni učinek olja semen rakitovca.

Hialuronat
Izboljša sposobnost zadrževanja vode v solznem filmu in hkrati lubricira oko. Preprečuje poškodbe celic in vlaži okoliško kožo.
Podrobnosti