Znamke

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (3) ~Alcon~

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism so mehke,
torične mesečne kontaktne leče.

Dioptrija
Cilinder
Os
25,00 €
Z DDV Dostava v času 5 delovnih dni.
Količina

Opis

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism so mehke mesečne leče, namenjene korekcijam astigmatizma. Odlikuje jih patentirana površinska obdelava, ki pripomore k visoki vsebnosti vode ter prepustnosti kisika, ki je tudi do 7-krat večja kot pri ostalih lečah. Tako lahko pozabite na suhe, rdeče oči ter neudobje, ki so pogosto posledica celodnevne uporabe kontaktnih leč.

Napredna tehnologija

Kontaktne leče Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism so bile obdelane z dvema inovativnima tehnologijama in sicer HydraGlyde® Moisture Matrix, ki leče ohranja mazljive in udobne ter SmartShield ™, ki na leči ustvari zaščitno plast in tako zagotovi, da material ostane čist. To znatno zmanjša odstotek nečistoč in usedlin na sami leči.

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism glavne prednosti:

Zračnost – hranljivi tokovi kisika neprekinjeno prehajajo skozi kontaktne leče AIR OPTIX® in prispevajo k zdravemu in naravnemu občutku nošnje. Revolucionarni silikon hidrogelni materiali omogočajo visoko prepustnost kontaktnih leč za kisik. Prepuščajo do 5-krat več kisika kot tradicionalne hidrogelne leče.
Vlažnost – patentirani materiali kontaktnih leč AIR OPTIX® pomagajo ohranjati vlago in s tem leče varujejo pred izsušitvijo, zato lahko leče nosimo udobno ves dan.
Odpornost – površina kontaktnih leč AIR OPTIX® je ultra-gladka, izdelana tako, da je odporna na nalaganje depozitov na leče, zato jih lahko udobno nosite cel dan, vsak dan.

Podrobnosti

Podatki

Območja dioptriji:
Od -10.00 do +6.00 v korakih 0.25D.
Cilindrične jakosti:
-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Osi:
Od 10° do 180° v korakih po 10°.
Bazna krivina (mm):
8.70
Diameter (mm):
14.50
Prepustnost kisika (Dk/t):
138
Vsebina vode v leči (%):
33
Material leče:
Lotrafilcon B
Pakiranje:
3 leče