Tekočine za leče

Tekočine za leče

Tekočine za leče.

Tu je 19 izdelka-ov.

Prikazujem 1-15 od 19 izdelkov.
Aktivni filtri

Znamka: Alcon

AO SEPT PLUS Hydraglyde 90 ml ~Alcon~

AO SEPT Plus Hydraglide je tekočina, ki za čiščenje zahteva 40% manj tekočine v primerjavi z drugimi tekočinami. Je tekočina št. 1 po vplivu na udobje in ostrino vida pri nošnji kontaktnih leč. Tekočina vsebuje peroksid, za katerega je potrebna najmanj 6 urna razgradnja v priloženi posodici (katalizatorju).

Cena 6,00 €
Več
Na zalogi

Znamka: Alcon

Tekočina AO SEPT PLUS Hydraglyde 360 ml ~Alcon~

AO SEPT Plus Hydraglide je tekočina, ki za čiščenje zahteva 40% manj tekočine v primerjavi z drugimi tekočinami. Je tekočina št. 1 po vplivu na udobje in ostrino vida pri nošnji kontaktnih leč. Tekočina vsebuje peroksid, za katerega je potrebna najmanj 6 urna razgradnja v priloženi posodici (katalizatorju).Ob naročilu dveh tekočin prejmete eno malo...

Cena 11,00 €
Več
Na zalogi

Znamka: Alcon

Tekočina OPTI-FREE Express 355 ml ~Alcon~

Raztopina OPTI FREE Express 355 ml izredno učinkovito dezinficira leče in jih očisti tudi brez drgnjenja, učinkovita je tudi proti Acanthamoebi (mikroorganizmi, ki povzročajo vnetja roženice).Ob naročilu dveh tekočin prejmete eno malo gratis!Lahko izberete tudi dve različni tekočini.

Cena 10,00 €
Več
Na zalogi

Znamka: Alcon

Tekočina OPTI-FREE Pure Moist 300ml ~Alcon~

Raztopina OPTI FREE Pure Moist 300ml izredno učinkovito dezinficira leče in jih očisti tudi brez drgnjenja, učinkovita je tudi proti Acanthamoebi (mikroorganizmi, ki povzročajo vnetja roženice). Ob naročilu dveh tekočin prejmete eno malo gratis!Lahko izberete tudi dve različni tekočini.

Cena 10,00 €
Več
Na zalogi

Znamka: Alcon

Tekočina OPTI-FREE Replenish 300ml ~Alcon~

Raztopina OPTI FREE Replenish 300ml izredno učinkovito dezinficira leče in jih očisti tudi brez drgnjenja, učinkovita je tudi proti Acanthamoebi (mikroorganizmi, ki povzročajo vnetja roženice). Ob naročilu dveh tekočin prejmete eno malo gratis!Lahko izberete tudi dve različni tekočini.

Cena 10,00 €
Več
Na zalogi

Znamka: Bausch + Lomb

Tekočina BIO TRUE 300ml ~Bausch + Lomb~

Bio true je popolnoma nova, univerzalna raztopina z izboljšano sestavo, ki  vaše leče vsakodnevno čisti, razkužuje in odstranjuje beljakovine ter maščobne obloge. Tekočina lečo zelo dobro hidrira, lečam to omogoča zadrževanje vlage in zagotavlja trajno sveže udobje ves dan. Ob naročilu dveh tekočin prejmete eno malo gratis!Lahko izberete tudi dve različni...

Cena 10,00 €
Več
Na zalogi