Znamke
Kapljice za oči

Kapljice za oči

Kapljice za oči so nepogrešljiv dodatek uporabnikov kontaktnih leč. Z starostjo se naš solzni film očesa zelo spremeni, količina izločanja solz se zmanjša, prav tako pade tudi kvaliteta solznega filma, saj je ta z leti čezdalje bolj voden in se hitro izsuši. V idealnih pogojih naj bi bil solzni film čimbolj viskozen, tak, kot so umetne solze katere dodajamo. Za zadostno vlažnost vaših kontaktnih leč v manj idealnih pogojih kot so veter, suša, delo na računalniku, priporočamo uporabo kapljic za oči.

Tu je 7 izdelka-ov.

Prikazujem 1-7 od 7 izdelkov.
Aktivni filtri

Znamka: TRB CHEMEDICA

VISMED ampule 20x0.30 ml, kapljice za oči

Vismed AMPULE so hipotonične in hipoosmolarne kapljice za vlaženje oči. Uporabljajo jih lahko tudi uporabniki kontaktnih leč. Pakirane so praktično; 20-krat po 0.3 ml, kar pomeni, da odpremo samo tolikšno količino kapljic, kot jih potrebujemo. Odprto ampulo je treba porabiti v roku enega dneva (24 ur).

Cena 12,00 €
Več
Na zalogi

Znamka: TRB CHEMEDICA

VISMED GEL ampule 20x0.30 ml, kapljice za oči

Vismed GEL Ampule so hipotonične in hipoosmolarne kapljice za vlaženje zelo suhega očesa. Vsebujejo 0.3% Na hialuronat. Pakirane so praktično; 20-krat po 0.3 ml, kar pomeni, da odpremo samo tolikšno količino kapljic, kot jih potrebujemo. Odprto ampulo je treba porabiti v roku enega dneva (24 ur).

Cena 14,00 €
Več
Na zalogi

Znamka: Piiloset

BioDrop MD 10ml, kapljice za oči

BioDrop MD 10ml so naravne vlažilne kapljice za suhe oči. Brez konzervansov, primerno za uporabo s kontaktnimi lečami. Vsebuje natrijev hialuronat, ki vlaži oči in kontaktne leče, preprečuje občutek suhega očesa in pomirja razdraženo oko.

Cena 10,50 €
Več
Na zalogi