Znamke

Miru 1 Month Multifocal ~Menicon~

Kontaktne leče Miru 1 Month Multifocal so mehke,
mesečne, multifokalne leče proizvajalca Menicon.


Dioptrija
Adicija
42,00 €
Z DDV Dostava v 5-7 delovnih dneh.
Količina

Opis

Kontaktne leče Miru

Kontaktne leče Miru so mesečne leče proizvajalca Menicon. Razvite so bile na Japonskem. V prevodu njihovo ime Miru pomeni »videti«.Kontaktne leče Miru so razvoj dvojne tehnologije MeniSilk & Nanogloss, ki zagotavljata udobno nošenje in optimalen vid tudi ob koncu dneva in mesečnega nošenja.

Vzdrževanje vlažnosti

Prisotnost vlažilnih molekul MeniSilk v fazi polimerizacije in nadzorovanost gladke površine s tehnologijo Nanogloss na ravni nanometrov izboljša vpojnost, poveča odpornost nalaganja lipidov in zmanjša bakterijsko adhezijo. Vse to se kaže v večji udobnosti kontaktnih leč Miru.Kontaktne leče Miru imajo visok pretok kisika in so za lažje rokovanje rahlo obarvane.


Miru 1 Month Multifocal leče so narejene predvsem za ljudi, ki potrebujejo korekcijo vida na blizu in na daleč. Zaradi tega boste morali izbrati med dvema parametroma in sicer dioptrijo in adicijo. LOW adicija je namenjena vrednostim, ki ne presežejo +1.75. HIGH adicija pa velja za vrednosti nad +2.00. Pred izbiro prave dioptrije in adicije se je potrebno posvetovati z očesnim zdravnikom.

Podrobnosti

Podatki

Območja dioptriji:
od -13.00 do +6.00
Bazna krivina (mm):
8.60
Diameter (mm):
14.20
Prepustnost kisika (Dk/t):
129
Vsebina vode v leči (%):
40
Material leče:
Asmofilcon A
Pakiranje:
6 leč
Adicija:
High (+2.00), Low (+1.00)