Znamke

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (3) ~Alcon~

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal so mehke mesečne kontaktne leče.

Plus ena leča Air Optix plus HydraGlyde Multifocal GRATIS!

Dioptrija
Adicija
25,00 €
Z DDV Dostava v 5-7 delovnih dneh.
Količina

Opis

Kontaktne leče Air Optix plus HydraGlyde Multifocal so mesečne leče, ki vsebujejo novo formulo za ohranjanje vlažnosti ves čas nošenja. Namenjene so za dnevno nošenje ali permanentno do 6 dni in noči. Če potrebujete korekcijo vida zaradi presbiopije nudijo mehke mesečne leče Air Optix Aqua odlično rešitev za izboljšanje vida na daljavo, srednjo razdaljo in bližino. Zaradi enostavnejše uporabe so leče tonirane, a to ne bo spremenilo barve vaših oči. Odtenek je zasnovan zaradi lažjega iskanja kontaktnih leč v raztopini. Kontaktne leče Air Optix plus HydraGlyde Multifocal so zasnovane tako, da zagotavljajo odlično udobje za obdobje nošenja 30 dni. To se doseže s tehnologijo HydraGlyde® , ki lečam pomaga zadržati visoko vsebnost vode, tako da se oči v vsakem trenutku počutijo prijetno in udobno. Ta funkcija je še posebej uporabna za uporabnike z občutljivimi očmi ali sindromom suhega očesa.


Air Optix Aqua Multifocal glavne prednosti:
Zračnost – hranljivi tokovi kisika neprekinjeno prehajajo skozi kontaktne leče AIR OPTIX® in prispevajo k zdravemu in naravnemu občutku nošnje. Revolucionarni silikon hidrogelni materiali omogočajo visoko prepustnost kontaktnih leč za kisik. Prepuščajo do 5-krat več kisika kot tradicionalne hidrogelne leče.
Vlažnost – patentirani materiali kontaktnih leč AIR OPTIX® pomagajo ohranjati vlago in s tem leče varujejo pred izsušitvijo, zato lahko leče nosimo udobno ves dan.
Odpornost – površina kontaktnih leč AIR OPTIX® je ultra-gladka, izdelana tako, da je odporna na nalaganje depozitov na leče, zato jih lahko udobno nosite cel dan, vsak dan.

Podrobnosti

Podatki

Območja dioptriji:
Od -10.00 do +6.00
Bazna krivina (mm):
8.60
Diameter (mm):
14.20
Prepustnost kisika (Dk/t):
138
Vsebina vode v leči (%):
33
Material leče:
Lotrafilcon B
Pakiranje:
3 leče
Adicija:
ADD 1.25, 2.00, 2.50