Znamke

1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM ~Johnson & Johnson~

1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM so mehke,
enodnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma.

Dioptrija
Cilinder
Os
23,00 €
Z DDV Dostava v 5-10 delovnih dneh.
Količina

Opis
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism so dnevne torične leče enega vodilnih podjetij na področju optičnih izdelkov – Johnson&Johnson. Z uporabo tehnologije LACERON so pri Johnson& Johnson izdelali leče z izjemnimi vlažilnimi sposobnostmi. Gre za poseben material, vgrajen v samo lečo, ki zagotavlja popolno vlaženje leče skozi ves dan. Odstotek vode se kljub mežikanju ne zmanjšuje.

Pri toričinih lečah je stabilnost leče izrednega pomena, zato so pri izdelavi leč 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism uporabili tehnologijo ASD (Accelaerated Stabilisation Design technology), ki uporablja naravno gibanje očesa ob mežikanju, da ohranja lečo v pravilnem položaju, kar zagotavlja stabilen in oster vid ne glede na vsakodnevne aktivnosti (šport, delovne obremenitve itd.). Leče Acuvue 1-Day Moist for Astigmatism imajo tudi UV filtre, ki zaustavijo do 85% UVA in 99% UVB žarkov.

Komu so leče 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism namenjene?

Leče 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism so ideanla izbira za vse z astigmatizmom, ki ne želijo uporabljati korekcijskih očal ali vsakodnevnega vzdržavanja kontaktnih leč. So odlična izbira predvsem za tiste, ki želijo udobne leče, ki pa so obenem tudi stabilne in nudijo oster vid v vsakem trenutku imajo težave z zamegljenim vidom ali premikanjem leče pri uporabi drugih toričnih leč imajo težave s sušenjem oči pri uporabi drugih toričnih leč imajo aktiven življenjski slog.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism so dnevne leče, torej za enkratno uporabo, zato ne potrebujejo čiščenja in nege po uporabi. Na ta način lahko prihranite čas, saj lečo po uporabi preprosto zavržete. Priporočamo jih tudi alergikom ter vsem, ki imate zelo občutljive oči in pogosto težave z vnetji oči ali rdečico.

Še več o lečah lahko izveste na: www.acuvue.si
Podrobnosti

Podatki

Območja dioptriji:
0d +4.00 do -9.00
Cilindrične jakosti:
-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Osi:
10° do 180° v korakih po 10°
Bazna krivina (mm):
8.50
Diameter (mm):
14.50
Prepustnost kisika (Dk/t):
23,7
Vsebina vode v leči (%):
58
Material leče:
Etafilcon A
Pakiranje:
30